Permanente ontharing door elektrische epilatie

Heeft u last van overbeharing of ongewenste haargroei? Heeft u last van grijze, rode of blonde haren die met een laserbehandeling niet verwijderd kunnen worden? We kunnen u helpen in dit geval. Met behulp van één van de nieuwste technieken, Apilus xCell PUR, kunnen we haartjes één voor één verwijderd worden, ongeacht van uw huidtype.

Hoe werkt het?

Elektrische epilatie is een methode waarbij een haarzakje wordt vernietigd door middel van stroom. Waardoor de stamcellen die verantwoordelijk zijn voor de groei van de haren, beschadigd raken en de ontwikkeling van nieuwe haren afneemt. Hierbij wordt er een dun naaldje (net zo dun als het haartje zelf) in het haarzakje van de haar geschoven. Het haartje wordt vervolgens met een pincet uit haarzakje verwijderd. Gelijk na de behandeling wordt er een kalmerende crème op de huid aangebracht.

Duur behandeling

Bij een elektronische epilatie behandeling wordt haar voor haar behandeld. Hierdoor is dit is een relatief langduriger behandel traject. Het is lastig om te zeggen hoeveel behandeling u nodig heeft. Soms hebben we om een gewenst eindresultaat te bereiken meer dan 10 sessies nodig. Wanneer we het  gewenste resultaat hebben bereikt, wordt het sterk aangeraden om deze behandelgebied te onderhouden. Onder invloed van de hormonale veranderingen kunnen zich nieuwe haren vormen.

Voor de behandeling

  • Hars de haren van het te behandelden gebied ongeveer 3 weken voor de eerste behandeling.
  • Scrub de huid, zodat hydraterende crèmes goed intrekken en ingegroeide haren vrijkomen.
  • Hydrateer de huid, middels passende huidverzorging.

Na de behandeling

  • De behandelde huid kan nog enige tijd branderig en onrustig aanvoelen. Het is prettig om uw huid te verkoelen en te verzorgen (met een verzorgingsproduct dat u van uw huidspecialist naar huis mee krijgt).
  • Zorg dat u niet aan de huid krabt.
  • Er wordt aangeraden om geen strakke kleding op het te behandelden gebied te dragen. Behandelde huid moet nog even zijn warmte kwijt raken.
  • Gebruik altijd een zonbeschermend product met een hoge SPF factor van 30 of 50.
  • Tussen de behandelingen door kunnen de haren NIET geharst of geëpileerd worden (ivm met de dikte en de structuur van de haren)

Vervolgbehandelingen

In de meeste gevallen wordt de behandeling na 6 tot 8 weken weer herhaald om een gewenst resultaat te bereiken. Het wordt aangeraden om een traject af te maken. In enkele gevallen komt het voor dat er 1 tot 2 jaren nodig zijn om het traject te voltooien. De perioden tussen de behandelingen wordt wel steeds groter.


Elektrisch ontharen (eerste 15min) € 37,-

Elektrisch ontharen (30 min) € 52,-

Elektrisch ontharen (45 min) € 67,-